Digitale TV | TV en Internet | Alles in 1 Pakket

Kies uit ons aanbod abonnementen voor Digitale TV, TV en Internet of Alles in 1 Pakket.

| Digitale TV |

Bekijk ➜

| TV en Internet |

Bekijk ➜

| Alles in 1 Pakket |

Bekijk ➜

Wat houdt het Alles in 1 pakket in?

Maak je veel gebruik van je vaste internetverbinding, bel je regelmatig met de vaste telefoonlijn en kijk je graag naar die grote tv in de huiskamer? Dan is het Alles in 1 pakket waarschijnlijk iets voor jou. In het Alles in 1 pakket worden namelijk vaste telefonie, internet en tv aangeboden. Heel handig voor echte huismussen of mensen die bijvoorbeeld veel vanuit thuis werken.

Wat voor aanbiedingen kun je allemaal verwachten?

Een alles in 1 pakket vergelijken is zeker de moeite waard en daar helpen we je graag bij. Op onze website kun je per aanbieder zien wat hij je aanbiedt. Wel is het van tevoren handig om het een en ander te weten bij het vergelijken van deze pakketten.

Glasvezelverbinding

Veel aanbieders pronken vaak met een glasvezelverbinding. Dit is een snelle dataverbinding waarmee je over razendsnel internet beschikt en ook over een goede telefoonverbinding. Deze verbinding loopt helemaal tot aan de woning. Wel is het van tevoren handig om te checken of er bij jou glasvezel ligt. Want dat is niet altijd het geval.

Het aantal MB per seconde

Belangrijk om te weten bij de aanschaf van een Alles in 1 pakket, is wat je aan data krijgt. Mensen willen graag snel kunnen internetten. Het snel kunnen internetten is afhankelijk van de datasnelheid per seconde. Dit wordt berekend in MB per seconde. Hoe meer MB per seconde, hoe sneller je internet is. Als je veel download heb je meer MB per seconde nodig dan wanneer je slechts een paar mailtjes op een dag verstuurd.

Lees goed de voorwaarden over de voordelen van vaste telefonie

Op het gebied van vaste telefonie worden ook vaak leuke aanbiedingen gedaan, maar lees van te voren goed in de voorwaarden wat deze aanbieding inhoudt. Is onbeperkt bellen daadwerkelijk onbeperkt bellen? Of is het alleen naar andere vaste nummers? Vaak is het wel zo dat bellen met een vaste telefoon een stuk goedkoper is dan met een mobiele telefoon. Zeker omdat vaste telefonie steeds meer begint te verdwijnen en providers tegen scherpe prijzen hun abonnementen moeten verkopen.

Het aantal tv zenders

Ben jij een echte bankhanger en werkelijk verknocht aan de televisie? Dan is het interessant om een pakket aan te schaffen waarbij je veel zenders tot je beschikking krijgt. Is de televisie niet zo belangrijk in je leven en kijk je slechts af en toe een keer het nieuws of een programma? Dan is het handig om bijvoorbeeld een lichter pakket te nemen waarbij je bijvoorbeeld alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk kijkt.

HD-kwaliteit zenders

Ook pronken aanbieders steeds meer met een hoog aantal HD zenders in hun pakket. HD betekent dat het beeld een hele hoge kwaliteit bevat, de kleuren intenser zijn en het geluid kraakhelder waardoor tv kijken een steeds gavere beleving wordt. Er zijn dus genoeg zaken om op te letten bij het aanschaffen van een Alles in 1 pakket. We helpen je hier graag bij en bieden daarom de service om elk Alles in 1 pakket te vergelijken per aanbieder.