Digitale televisie abonnementen vergelijken en afsluiten

Digitale Televisie (DTV) is een populaire toepassing van breedbandinternet. Doordat gegevens digitaal verzonden worden kan er veel meer informatie verstuurd worden. Dit zorgt ervoor dat je meer TV- en radiozenders kan ontvangen. Daarnaast is de kwaliteit van het beeld en geluid uitstekend. Met digitale TV heb je geen last meer van ruis en trillingen.

Wanneer je een TV hebt die CI+ gecertificeerd is, dan kan je kiezen voor een goedkope CI+ module plus insteekkaart/smartcard (afhankelijk van de provider). Hierbij heb je geen extra afstandsbediening en kastje meer nodig.

Wil je ook programma’s kunnen opnemen, terugspoelen en stopzetten? Kies dan voor een digitale televisie abonnement met een ontvanger met harddisk recorder. Deze recorder wordt ook wel DVR genoemd, wat Digitale Video Recorder betekent, en met dit apparaat kan je als kijker gebruik maken van interactieve diensten als programma gemist, On Demand en nog veel meer. Heb je overigens geen CI+ TV? En vind je de recorder te duur? Dan kan je ook een gewone DTV ontvanger bestellen.

Met een HD abonnement en een HD TV is het tegenwoordig ook mogelijk om TV te kijken in HD (High Definition). Oftewel haarscherpe beeldkwaliteit. Verbind de HD televisie met een HDMI-kabel aan de ontvanger en je zal direct kunnen genieten van haarscherp beeld. Tegenwoordig is het vergelijken van pakketten nog makkelijk geworden. Online vergelijk je in een handomdraai alles op het gebied van bellen en televisie met een Ziggo abonnement

Extra content

Digitale televisie abonnementen worden steeds uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld pauzeren, terugspoelen en opnemen. Bijna alle aanbieders bieden deze extra mogelijkheden, daarnaast wordt het aanbod voor content ook steeds groter. Denk aan extra films, tv-series, Netflix, Apps, On Demand en extra zenderpakketten. Zoals Fox Sports, Film1, Sport1, kids, erotiek en buitenlandse zenders.

Voordelen van digitale televisie

Bijna 90% van de Nederlandse huishoudens kijkt TV op via een digitaal signaal. Het kijken van digitale televisie kent vele voordelen, hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.• Betere beeldkwaliteit - De hoge beeldkwaliteit is het grootste voordeel van digitale televisie. Zo is het mogelijk om zenders in HD kwaliteit te bekijken.
• Meer zenders beschikbaar - Tegenwoordig is een een breed scala aan tv-zenders waaruit je kan kiezen. Wil je alleen de basiszenders of ook extra buitenlandse zenders? Bepaal het zelf met digitale televisie.
• Snel en gemakkelijk - TV kijken is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Kijk moeiteloos programma’s terug, pauzeer of huur een film via On Demand.