Digitale TV providers in Alkmaar

In Alkmaar zijn er 4 aanbieders van digitale televisie. De aanbieders van digitale tv zijn KPN, Canal digitaal, Edpnet en Stipte. De eerste twee aanbieders zijn landelijk bekende aanbieders van digitale televisie. De andere twee aanbieders zijn wat minder bekend, maar kunnen toch voor een scherpe prijs een abonnement voor digitale televisie leveren in Alkmaar.

Canal digitaal biedt alleen televisieabonnementen aan terwijl de andere drie aanbieders ook internet en bellen aanbieden. Het televisie abonnement kan apart afgesloten worden bij deze aanbieders maar ook in combinatie met internet en bellen.

Elke aanbieder heeft daardoor verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo heb je standaardpakketten waarin je alleen digitale televisie afneemt. In dit pakket zitten ongeveer 28 standaard televisie zenders en radiozenders die Meer info: voor elke aanbieder gelijk zijn. De prijzen van dit standaardabonnement liggen ook niet erg ver van elkaar.

Canal Digitaal is een aanbieder die alleen digitale televisie aanbiedt. Canal digitaal is ook meteen de enige die een uitgebreide digitale televisie pakketten in haar assortiment heeft. Je kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen met meer dan 330 of zelf 400 zenders bij het meest uitgebreide pakket en bijna 200 radiozenders. Canal Digitaal is daarmee bij uitstek de favoriet voor de televisie en film liefhebber.


TV Abonnement Vergelijken?