Tips om te besparen om je kosten voor een Alles in 1 pakket

Een Alles in 1 pakket kan behoorlijk aan de prijs zitten. Zeker wanneer je ook extra televisiezenders erbij neemt, zit je al gauw op minimaal 100 euro per maand. Toch zijn er veel manieren waarop je kan besparen op je kosten voor internet, televisie en telefonie. Benieuwd hoe je dat doet? In dit artikel geven we enkele tips!

Vergelijk de providers

De aanbieders van Alles in 1 pakketten zijn tegenwoordig niet meer op 2 handen te tellen, dit heeft voor de consument alleen maar voordelen. Doordat er zo'n groot aanbod is, doen providers er alles aan om je als nieuwe klant te strikken en zullen ze met mooie aanbiedingen komen. Zo zijn er veel providers die enkel via het internet opereren. Doordat ze geen kosten hebben voor panden en minder personeel hebben, kunnen ze de diensten goedkoper aanbieden. Ga daarnaast na wat je allemaal nodig hebt in je Alles in 1 pakket en vergelijk de verschillende providers.

Pakket op maat

Het kan wellicht dat je niet alles van een Alles in 1 pakket nodig hebt, bijvoorbeeld doordat je alleen online TV programma's terugkijkt of wellicht heb je geen vaste telefoon nodig doordat je alleen belt met je mobiele telefoon. Dan kan je ook zelf een pakket samenstellen. Zo nemen vooral veel jonge consumenten steeds een pakket met alleen internet , doordat er wordt gebeld met een mobieltje en voor TV kijken wordt vooral Netflix en internet gebruikt.

Korting

Zoals gezegd worden er steeds meer kortingen gegeven om je als nieuwe klant te binden. Stap daarom op het juiste moment over. Zo hebben veel providers tijdelijke acties waarbij je het eerste jaar een fikse korting ontvangt. Daarnaast kan je ook korting krijgen waneer je meerdere diensten van een provider combineert. Bijvoorbeeld doordat je naast het Alles in 1 pakket, ook een abonnement voor je mobiele telefoon afneemt.