Goedkope NLEx abonnementen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goedkope abonnementen via vergelijkingswebsites. Ze zijn op zoek naar goedkope aanbiedingen voor televisie, telefonie en internet en willen daarbij zoveel mogelijk besparen. Daarom bestaat er sinds kort de mogelijkheid om je energie en alles in 1 abonnement onder één dak te hebben. NLEx oftewel de Nederlandse Energiemaatschappij biedt haar bestaande klanten zelfs nog een keer 25 euro extra korting aan wanneer ze naast hun energiecontract ook een alles in 1 pakket afnemen. Dit is natuurlijk voor veel klanten een aantrekkelijk aanbod, vooral voor een vaste prijs vanaf 29,95 per jaar. Goedkoper en makkelijker kan het bijna niet, werkelijk alles onder één dak, bij één aanbieder.

Marktwerking

Door dit soort aanbiedingen zijn de overige providers in Nederland genoodzaakt ook hun prijzen aan te passen. Dit werkt zich natuurlijk positief op de alles in 1 markt en consument uit. Veel meer mensen beginnen met vergelijken en overstappen. De eerste provider die reageerde was Telfort. Telfort is een aanbieder die net zoals NLEx gebruik maakt van het zeer stabiele KPN netwerk. Ook zij bieden op dit moment het goedkoopste alles in 1 pakket voor € 29,95 aan. Het is dus afwachten of de andere providers ook hun prijzen gaan aanpassen. Dit wordt wel verwacht.

NLEx is trouwens de eerste aanbieder waar je naast energie een aanbod op maat voor internet, tv en bellen kunt krijgen. Het is aan te nemen dat andere ondernemingen zullen volgen.

Aansluitingen

NLEx kan zowel via de kabel maar ook via glasvezel geabonneerd worden. Voor de glasvezel aanbiedingen kun je bijvoorbeeld terecht op Alles in 1 postcodecheck . Op deze website kun je de glasvezel postcodecheck doen. Hierbij krijg je in eerste instantie alleen de providers en pakketten die via een glasvezelaansluiting beschikbaar zijn te zien. Indien er op een postcode nog geen glasvezel is aangelegd worden automatisch de pakketten van de providers die via ADSL of Kabel beschikbaar zijn getoond. Of Energie en alles-in-1 samen een toekomst hebben is de vraag waarop we spoedig een antwoord zullen krijgen.