Geld besparen op je maandelijkse kosten met deze tips

Hoe rijk of arm je ook bent, iedereen wil graag geld besparen op de maandelijkse kosten. Een telefoonabonnement dat net 10 euro goedkoper is of een sportschoolabonnement waar je net even wat minder geld voor betaalt. In dit artikel worden een aantal tips gegeven waardoor jij veel geld kam besparen op de maandelijkse kosten. Denk bijvoorbeeld aan het besparen op een tv abonnement, sim only abonnement, sportschool abonnement of krant.

Geld besparen op tv abonnement

Tv kijken dat wil natuurlijk iedereen zo graag mogelijk blijven doen. Hierdoor blijft het dus een maandelijkse kostenpost. Toch kan er zeker wel geld bespaart worden op een tv abonnement. Kijk bijvoorbeeld eens op de websites van bedrijven die tv abonnementen aanbieden. Vaak heeft één van die bedrijven op dat moment wel een mooie actie waardoor jij een stuk goedkoper uit bent.

Sim only abonnement kopen

Om veel geld te besparen op je maandelijkse kosten kan je er voor kiezen om een goedkope sim only abonnement te nemen. Hierdoor kan je wel 30 euro per maand minder kwijt zijn aan een telefoon abonnement. Goedkope sim only abonnementen kan je ook vaak per maand stoppen. Wil je dan toch liever een ander sim only abonnement bij een andere provider omdat die goedkoper is? Dit is vaak dan geen probleem. Hierdoor bespaar je nog meer geld. Er is ook een website dat alle sim only abonnementen met elkaar vergelijkt en waardoor je dus in een gemakkelijk overzicht ziet wat voor jou de beste keuze is of wat de goedkoopste sim only is. Zo weet je zeker dat je veel geld gaat besparen per maand met een sim only abonnement. Je kan er dan voor kiezen om een goedkoop toestel te kopen. Dit is eenmalig nog onder de 200 euro. Je bent in ieder geval veel goedkoper uit met een sim only abonnement dan met een duur abonnement waar een telefoon inbegrepen is.

Sportschool abonnement

Veel mensen hebben een sportschool abonnement, maar betalen hier een enorm bedrag voor. Dit is zonde. Er zijn namelijk veel goedkope sportscholen waar je gemakkelijk 20 euro per maand minder voor betaald. Kijk daarom goed of de dure sportschool ook wel echt zoveel beter is dan een goedkope sportschool. Vaak maak je namelijk gebruik van dezelfde apparaten.

Geld besparen op je krant

Natuurlijk kan je ook veel geld besparen op een krant. Allereerst zijn er altijd acties bij een krant waardoor je een aantal weken of maanden minder geld betaalt dan normaal. Een andere optie is om überhaupt geen krant te nemen. Tegenwoordig kan je namelijk veel nieuws gewoon lezen op het internet. Daarnaast is dit nieuws ook een stuk sneller en actueler. Bij kranten lees je namelijk vaak het nieuws dat de dag daarvoor is gebeurd. Bij online nieuwssites lees je nieuws dat een aantal uren van te voren is gebeurd.

Er zijn dus genoeg manieren om veel geld te besparen op de maandelijkse kosten. Het besparen op je telefoonabonnement door sim only te nemen is zeker aan te raden. Vooral als je financieel in een moeilijke maand zit is het niet wenselijk om een groot bedrag te betalen. Je kan hierdoor dus beter kiezen voor sim only.