Maandelijks Opzegbaar Internet en TV Abonnement?

Tv kijken is de laatste jaren erg veranderd. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Zo kijken we vaker via tablet of telefoon en blijven diensten zoals Netflix onverminderd populair. Voor tv aanbieders is het belangrijk om mee te gaan met de wensen van de consument. Doe jij het niet, dan doet de concurrent het wel. Er zijn daarom steeds meer opties waarmee jij jouw abonnement naar je smaak kunt maken. Veel opties zijn maandelijks aan te passen, dus shop vooral even rond. Door de hevige concurrentie is het wellicht binnenkort ook mogelijk om een maandelijks opzegbaar internet en tv abonnement af te sluiten.

Maandelijks opzegbare extra’s

Aan de meeste tv abonnementen zit je het eerste jaar vast. De extra’s kun je echter vaak elke maand aanpassen. Bij extra’s kun je denken aan zenders of zenderpakketten, maar ook aan internetsnelheid als je tv en internet hebt gecombineerd in één pakket. Je zou er dus voor kunnen kiezen om een wat kleiner abonnement te kiezen en eventueel later extra’s toe te voegen als je merkt dat je iets mist. Let er wel op of je extra’s maandelijks opzegbaar of maandelijks aanpasbaar zijn. Soms kun je wel elke maand iets toevoegen, maar niet elke maand iets opzeggen. Lees hiervoor de bekende kleine lettertjes.

Kies wat voor jou belangrijk is

Het verschilt sterk per persoon wat je wil zien in je abonnement. Bij steeds meer pakketten is het mogelijk om programma’s op te nemen, terug te kijken, of te pauzeren. Dit zogenoemde interactieve televisie kan heel interessant zijn als je veel programma op tv volgt, maar is veel minder belangrijk als je elke avond Netflix opstart. En natuurlijk ontzettend leuk dat je meerdere tv-ontvangers krijgt, maar niet per se nodig als je maar één tv in huis hebt. Misschien wil je echter wel een pakket met extra sportzenders. Neem eens de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en bepaal wat voor jou belangrijk is.