Binnenkort meer zenders in het TV anywhere-pakket van T-Mobile

Met de app TV Anywhere van T-Mobile is het mogelijk om televisie te kijken als er even geen toestel in de buurt is. Voor klanten van T-Mobile met dit pakket is er goed nieuws. Het aantal zenders van dit pakket wordt in augustus uitgebreid. Door die uitbreiding wordt het pakket nog aantrekkelijker.

Niet alleen maar gratis zenders

Op dit moment biedt het pakket enkele tientallen zenders. Heb je een televisie-abonnement van T-Mobile? Dan kunnen al die zenders gratis worden bekeken. Een deel van de zenders in het uitgebreide pakket is echter niet gratis. Voor sommige zenders moet je dus extra betalen.

Er worden 115 extra zenders aangeboden

Er worden in het totaal 115 extra zenders aangeboden. Op dit moment is men bezig met de testfase. Een select gezelschap van klanten van T-Mobile test op dit moment dit extra aanbod van zenders. Waarschijnlijk rolt T-Mobile dit extra aanbod van zenders binnenkort uit bij al zijn klanten. Overigens krijgen niet alle klanten 115 zenders extra. Het aantal extra zenders dat de klant krijgt is afhankelijk van het door hem gekozen pakket.