De 3 verschillende mobiele telefoonabonnementen

We leven in Nederland in een digitale en moderne wereld. Dit houdt in dat technologische ontwikkelen hoog in het vaandel staan in Nederland. Bijvoorbeeld het mobiele telefoon gebruik. In Nederland maakt meer dan 80 procent van de bevolking gebruik van een mobiele telefoon. Vergeleken met andere landen op de wereld is dit percentage ontzettend hoog. Onder de jongeren is dit percentage nog een stuk hoger, namelijk 97 procent. Wat al deze mobiele gebruikers in gemeen hebben is dat zij allemaal een telefoonabonnement hebben afgesloten om gebruik te kunnen maken van hun mobiel. In Nederland zijn er in principe drie verschillende abonnementen waaruit je kan kiezen. In het vervolg van dit artikel zal ik ze alle drie bespreken.

Het prepaid abonnement

Een prepaid abonnement is het goedkoopste en simpelste abonnement die je als consument kan aansluiten. In een prepaid abonnement zit namelijk alleen bel en sms tegoed. Verder zit er namelijk geen nieuw toestel of internetdata in het abonnement. Een prepaid abonnement is dus geschikt voor mensen die alleen maar willen bellen met een mobiele telefoon.

Een provider abonnement

Het provider abonnement is eigenlijk precies het tegenovergestelde van een prepaid abonnement. Een provider abonnement is namelijk het meest complete en daardoor ook het duurste abonnement die je kan afsluiten. In een provider abonnement zit namelijk altijd een nieuw toestel bij het abonnement. Daarnaast zit er ook beltegoed en internetdata bij het abonnement. Een provider abonnement is geschikt voor consumenten die op zoek zijn naar het complete plaatje.

Sim only abonnement

Steeds meer mensen in Nederland stappen over op een zogeheten sim only abonnement. In een sim only abonnement zit geen nieuw toestel inbegrepen, maar wel internetdata en vaak ook onbeperkt beltegoed. Tenslotte is er ook nog sim only abonnement met alleen internet . Dit is geschikt voor mensen die alleen internet nodig hebben op hun telefoon.