Snel je abonnement opzeggen? En snel voordeel pakken?

De televisie aanbieders van vandaag de dag zijn gevarieerder dan ooit te voren. En dat komt voor jou als consument goed uit. Je zit niet langer vast aan 1 aanbieder van televisie. Hoe je snel en makkelijk je abonnement kunt opzeggen lees je op de website van www.opzeggenoverstappen.nl. Wij hebben hier enkele tips voor jou uiteen gezet.

Netflix opzeggen?

Wist je dat je, je abonnement met Netflix heel eenvoudig aan- en uit kunt zetten. Dit kun je eenvoudig online doen en je bepaalt zelf voor hoe lang. Het abonnement van Netflix is geen langjarig contract, maar slechts maandelijks. Dat houdt in dat je dus elke maand kunt bepalen of je kijkt op Netflix of niet. Makkelijk en wel zo voordelig. Via het menu van Netflix kun je het abonnement opzeggen. Eenvoudiger is het niet te maken. Wil je direct lezen hoe je makkelijk Netflix kunt opzeggen, ga dan naar deze Netflix opzeggen pagina en lees er alles over! In principe kun je dus wel stellen dat Netflix een revolutie in tv kijken heeft losgemaakt.

Andere on-demand aanbieders volgen in rap tempo!

Naast Netflix zijn er vandaag de dag nog meer aanbieders die allemaal net even wat andere content aanbieden. Zo kun je een abonnement nemen bij Disney +, NLziet, HBO, Prime Video van Amazone, Videoland en steeds meer andere aanbieders. Al deze aanbieders werken met het principe van on demand. Jij bepaalt dus zelf wat je wil kijken op welk moment. De dagelijkse vaste programmering van de omroepen kan dus wel eens verleden tijd zijn over een tijdje. Het mooiste voor ons als consument is dat we nu volledige controle hebben over de kosten die we maken. Het mooie voor de on demand leveranciers is dat wij als consumenten die controle nog wel eens “vergeten”. Daar zit dan ook een groot deel van het verdienmodel van de aanbieders!

Voordeel bij overstappen of verlengen?

Jazeker! Wist je dat de grotere aanbieders van traditionele televisie je graag behouden als klant? Zeker in deze tijd van de groei in on demand aanbieders. Pak hier dan ook je voordeel. Ga na je eerste contractperiode het gesprek aan met de leverancier (Ziggo, Caiway of KPN) welke voordelen er nog voor jou in je abonnement zitten. Het zal je verbazen welke “cadeaus” zij nog in petto hebben voor je. Zorg er hier dus ook voor dat je weet waar je voor betaald. Toch geen voordelen gekregen? Stap dan gewoon eens over naar een andere aanbieder, dat lijkt enger dan het uiteindelijk is! Zo kun je dit voor al je abonnementen op zijn tijd eens doen. Een overzicht van je abonnementen kan je helpen kosten te besparen en onnodige kosten te maken, succes verzekerd!