Tv en internet pakket afsluiten

Films, muziek en games, tv kijken en bellen, dat is allemaal mogelijk indien je een tv en internet pakket gaat afsluiten. Neem het hele pakket in 1 keer, dat scheelt altijd in de kosten. Met een eindeloos aanbod aan entertainment, is het moeilijk om je te vervelen op internet. Kies dan zeker voor een alles in één pakket, want losse abonnementen kopen kost altijd meer.

Voordeel van snel internet

Met snel internet heb je direct toegang tot een verscheidenheid aan online entertainment. Een van de beste voordelen van het aanvragen van een alles-in-1 een internetaansluiting is ongetwijfeld de lage prijs, omdat je geen verschillende abonnementen hoeft af te sluiten.

Wat voor internetsnelheid heb je nodig?

Welke snelheid je nodig hebt is helemaal afhankelijk van de manier waarop je internet gaat gebruiken Aan welke snelheden moet je denken en wat heb je nodig:

 • 20 Mbit/s: is voldoende om te mailen surfen en video’s te kijken op enkele apparaten .
 • 30/ 40 Mbit/s: dan gaat het allemaal een beetje sneller en het kost allemaal wat minder tijd. Het bufferen gaat ook veel sneller en je kan de film vaak achter elkaar doorkijken, videochatten en met elkaar bellen gaan ongecompliceerd.
 • 50 Mbit/s en hoger: als je dan echt heel veel op internet zit met veel apparaten, Ideaal als je veel moet uploaden en downloaden of thuiswerkt via internet.
  • Kijk verder altijd naar de DSL-aanbieders, want hoe verder je weg woont van de wijk centrale, des te langzamer is je internetverbinding. Kies als je in het buitengebied woont voor glasvezel. Ook de snelheid waar men mee adverteert is niet altijd de daadwerkelijke snelheid. Doe daarom altijd een postcode check als je een nieuwe internetverbinding gaat aanvragen, zodat je weet wat je krijgt.

   De mogelijkheden van televisie en internet samen

   Een zenderpakket met meer dan 60 zenders waaronder ook HD TV, wordt meestal standaard aangeboden. Het tv-aanbod kan dan ook per provider verschillend zijn. Bekijk eerst wat je favoriete zenders zijn en kies daarbij ook de internetprovider. Het bijbestellen van zenders is meestal vaak een dure aangelegenheid. Buiten het basispakket kan je dan ook uitbreiden door een abonnement te nemen op speciale zenders zoals Fox Sports Eredivisie of film één. Tevens bestaat het huren van films en het terugkijken van gemiste tv-programma’s.

Wil je ook nog bellen?

Dat kan dan tegenwoordig heel erg makkelijk met internetbellen en VoIP. Er zijn verschillende programma’s op internet te downloaden, waar je dat mee kan doen. En soms is het bellen, alsook het VoIP programma om te bellen, meestal gratis en zijn de belkosten lager als die gehanteerd worden voor een vaste of mobiele lijn.

Vergelijk de prijzen voor internet en tv

Indien je dan kiest voor een alles-in-1-pakket, dan heb je alles bij 1 provider en dat scheelt. Je kan online de prijzen vergelijken en dan kiezen wat dan echt bij je past. Een nieuwe internetaansluiting aanvragen is zo gebeurd. Kijk niet altijd direct naar prijs maar ook wat je dan ervoor krijgt. Heel goedkoop kan, maar dat dan ook wel eens duurkoop zijn.