Waar moet je op letten bij het kiezen van een alles in een pakket?

De meeste mensen hebben thuis de beschikking over internet, televisie en telefonie. Deze pakketten kan je los aanschaffen, of bundelen door middel van een Alles in een pakket. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van zo'n pakket? Welke internetsnelheid is bijvoorbeeld voor jou voldoende? In dit artikel geven we je enkele tips!

Internetsnelheid

Over een limiet hoef je je geen zorgen te maken, in tegenstelling tot een internetbundel voor je mobiele telefoon, kan je bij een internetpakket voor thuis onbeperkt internetten. Maar welke snelheid heb je nodig? Om dit te weten te komen, is het belangrijk na te gaan waarvoor je het internet gebruikt. Ben je iemand die het internet enkel gebruikt om zo nu en dan iets op te zoeken? Dan heb je al genoeg aan een minimale internetsnelheid. Download je regelmatig? Ga dan voor een gemiddelde internetbundel van minimaal 30 MB/s. Wil jij het maximale uit je internetsnelheid halen? Bijvoorbeeld doordat je veel streamt of online gamet? Dan heb je een hoge internetsnelheid nodig. Door gebruik te maken van een glasvezel verbinding heb je de hoogste gegarandeerde internetsnelheid die er momenteel wordt aangeboden. Benieuwd wat er op jouw adres mogelijk is? Vergelijk dan de verschillende alles in een pakketten.

Televisie

Alvorens je een provider kiest, is het verstandig om eerst naar het televisieaanbod te kijken, dit is namelijk niet bij elke provider hetzelfde. Naast het aantal zenders, bieden enkele providers de zender ook aan in HD, waardoor het beeld extra scherp is. Ben je iemand die vaak programma's terugkijkt en zelf het programma wilt bepalen? Dan kan interactieve televisie uitkomst bieden.

Telefonie

Tegenwoordig gebruiken nog maar weinig mensen de huistelefoon. Dit komt doordat veel communicatie via het internet gaat of de mobiele telefoon. Dit is ook de reden dat veel providers telefonie gratis aanbieden bij een Alles in een pakket, je betaalt dan enkel voor het verbruik.